Hestestrøelse 896 kg pr palle

2.400,00 kr.

9 på lager

Kategori: Varenummer (SKU): 100014

Beskrivelse

Træpille billederHestestrøelse – anvendelse af Træpiller 8 mm
•Boksen rengøres
•Ved opstart fordel 6-8 sække pr. boks ved en standardboks på ca.12 m2
•Hestepærer fjernes dagligt og våde pletter efter behov
•Vedligehold: 1 sæk pr. boks pr. uge ved heste
•Anvendes også som opvarmning i pillefyr og pilleovn

——————————————————————————–

Om Træpiller 8 mm

Brug træpiller som strøelse til dine heste. Vi oplever en stigende interesse fra hestefolk, stutterier og rideskoler for træpiller som strøelse. Dette skyldes, at mange har opdaget fordelene – både økonomisk og fysisk – ved at strø med træpiller i stedet for traditionel strøelse som spåner, tørv eller halm.

Træpiller som hestestrøelse

Når du strøer med træpiller i boksen, knuses pillerne, hvorefter de danner en blød og fjedrende madras. Træpillerne er skånsomme for hesten og har en utrolig høj sugeevne. Det er nemt at bruge træpiller, og underlaget bliver ikke så gennemvædet som ved traditionel strøelse. Anvender du træpiller som strøelse, får du et lyst og pænt miljø i stalden.

Mindre udmugning – mindre mødding

Ved brug af træpiller som strøelse bliver udmugning nem at foretage, idet ubrugte træpiller drysser af og kun den beskidte strøelse fjernes. Derved mindskes møddingen.

Hestestrøelse af 100% rent træ

Træpillerne er fremstillet af 100% rent træ uden nogen former for tilsætningsstoffer, og er ligeledes renset for fremmedlegemer. Træpiller fra Træpille Grossisten fremstilles af spåner og savsmuld fra træindustrien, og er af højeste kvalitet. Ved fyring har træpillerne en høj brændværdi.

——————————————————————————–