RUF Træbriketter

Træpillegrossisten har flere slags træbriketter RUF på lager.

Du kender formentlig den firkantede kvalitets træbriket som levers på en palle á 960 kg. Denne træbriket er ekstrem nem at tænde op, og den varmer hurtigt op i stuen, eller hvor brændeovnen nu er placeret

Vi leverer træbriketterne i praktiske 10 kg poser, som du nemt kan stille ind i stuen. Desuden er disse 10 kg poser særdeles lette at stable op i brændeskuret, eller hvor du nu opbevarer dine træbriketter.

Du får meget for pengene

Vi sælger udelukkende træbriketter i høj kvalitet. De er presset under meget højt tryk og holdes sammen af træets naturlige cellulose indhold. Dette gør at du får træbriketter der gløder lang tid, og som holder varmen bedre, end løst pressede træbriketter der hurtigt falder fra hinanden. Derved mistes varmen hurtigere.

Vi leverer vores træbriketter på engangspaller med 96 pakker á 10 kg, altså i alt 960 kg. Vores træbriketter er produceret af pressede spåner, trærester og savsmuld. Med andre ord: du får særdeles god kvalitet til pengene.

Brændværdi: ca. 4000 – 4700 kcal.

Træbriketterne er renlig biobrændsel og giver næsten ingen aske – det er noget de fleste godt kan lide, for så sjovt er det jo heller ikke at tømme brændeovnen for aske … Du kan vælge at anvende disse træbriketter som primær brændekilde eller som supplement til pejsebrænde i alle brændeovne, kombifyr og pejse.

Overvej at undgå de allerbilligste briketter. Bolius skriver om emnet i denne artikel.

Har du spørgsmål eller kommentarer til træbriketter, specifikt eller blot generelt, så står vi altid klar til at hjælpe dig videre. Ring os op og lad os få en snak om træbriketter eller andre opvarmningsmetoder.

Kr. 3000

Ønsker du mere info: tlf. 2343 3143