Pini Kay Overnight

Pini Kay overnight er kvalitets træbriketter med 100 procent savsmuld uden nogle former for bindemidler
Brændværdi: ca 4300 kcal/kg
Aske: 0,6 %
Fugt: 6%
Pini Kay overnight træbriketter er briketter, som holder hele natten.  Det betyder at du kan fyre op med Pini Kay overnight om aftenen, inden du går i seng. Dermed er der gløder i brændeovnen, når du står om næste morgen.

Pini Kay Overnight Briketter kendes ligeledes som Pini-Kay briketter eller Bio super stænger.

Glødetid på 6-8 timer

Fordelen ved disse træbriketter er glødetiden. De har en lang glødetid på op til cirka 6-8 timer, og det betyder at de kan anvendes i de fleste brændeovne til at fyre natten over med, hvis luften i brændeovnen reguleres og styres korrekt.

Pini Kay overnight er presset sammen ved et særdeles højt tryk, og det medvirker dermed til den lange gløde- og brændetid, som kommer dig til gode.

Vi leverer Over Night træbriketter på en palle med 96 poser á 10 kg. Disse poser er glimrende til at have stående inde i din stue, når blot de gemmes lidt til side. Så kønne er de jo heller ikke …

Du sparer ca. 30- 40 % i forhold til almindeligt brænde, og så kræver disse træbriketter meget lidt lagringsplads. Vores erfaringer med disse træbriketter er ekstremt positive og gode. Hvis du har lyst til at vide mere om disse “natten over”-træbriketter, er du velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail.

Ps. Se et videoklip fra Bilka, hvor lignende træbriketter demonstreres.

Kr.2800

Ønsker du mere info: tlf. 2343 3143